Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3D Scanning

Leica BLK2GO

Για ακόμη μια φορά η Leica Geosystems, part of Hexagon τραβάει τα βλέμματα παρουσιάζοντας τον απόλυτο hand-held φορητό σαρωτή laser, τον Leica BLK2GO. Με εργονομικό, καλαίσθητο σχεδιασμό, φωτογραφική μηχανή και τρεις πανοραμικές κάμερες, ασυναγώνιστη ταχύτητα (420.000 σημεία / δευτερόλεπτο), εξαιρετική ακρίβεια 1,5 – 2cm και απόδοση έγχρωμου σύννεφου σημείων, ξεχωρίζει ως ο καλύτερος στο είδος του.

Leica BLK2GO

Leica BLK360

Ο μικρός και καθ’ όλα εύχρηστος σαρωτής BLK360 προσφέρει ακρίβεια, ευελιξία, ευκολία στη χρήση και συνδυάζει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την ολοκλήρωση εργασιών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σάρωσης τόσο σε ακρίβεια όσο και σε ποιότητα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Leica BLK360

Matterport 3D Pro

Με το πάτημα ενός κουμπιού η Matterport Pro2 3D Camera αιχμαλωτίζει τον χώρο που σας ενδιαφέρει και με τη χρήση της συνδρομής σας στο Matterport Cloud έχετε το «Ψηφιακό δίδυμο» του χώρου.
Η πλατφόρμα της Matterport σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε, να δημοσιεύσετε οποιονδήποτε χώρο με ταχύτητα, ακρίβεια, ευκολία.

Matterport 3D Pro