Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica TS10

Leica TS10

Ο γεωδαιτικός σταθμός Leica FlexLine TS10 είναι ένα όργανο υψηλών προδιαγραφών για απαιτητικές εφαρμογές στις οποίες τόσο η εργονομία όσο και οι λειτουργίες ενός γεωδαιτικού σταθμού είναι κριτικής σημασίας. Για την ολοκλήρωση τέτοιων εφαρμογών, ο TS10 ενσωματώνει το δυναμικό λογισμικό Leica Captivate δίνοντας στους χρήστες μοναδικά πλεονεκτήματα στη ροη των εργασιών τους αλλά και επιτρέποντας τους να εκμεταλλευτούν το 3D περιβάλλον για πλήρη οπτικοποίηση των δεδομένων τους. Παράλληλα, διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight (Αυτόματη Μέτρηση Ύψους Οργάνου).

Leica TS10

Λογισμικό Leica Captivate & δυνατότητα χρήσης λογισμικού 3ου κατασκευαστή
Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών
Ακρίβειες 1’’, 2”, 3”,  5’’
Τηλεσκόπιο FineFocus
R500 / R1000 EDM
USB host, USB device, RS232, SD card
Windows EC7
IP66
WLAN, Bluetooth
Mobile data (GSM / GPRS / UMTS / LTE) (προαιρετικά)
Λειτουργία AutoHeight
Imaging – Προαιρετική λειτουργία, διαθέσιμη μόνο κατά την αγορά του οργάνου

Leica Captivate Experience
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Οι χρήστες, μπορούν, πλέον, να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού από τη χρήση του γεωδαιτικού σταθμού (απλό ή multistation) όπως εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του λογισμικού στην ροή εργασίας του δέκτη GNSS.

Οι πολύπλοκοι και χρονοβόροι υπολογισμοί ανήκουν πια στο παρελθόν χάρη στην δια-λειτουργικότητα μεταξύ των διαφορετικών οργάνων (γεωδαιτικός σταθμός, multistation, δέκτης GPS GNSS). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στα δεδομένα της εργασίας τους, να ανασύρουν 3D σχέδια και να συλλέξουν νέα δεδομένα τα οποία χρειάζονται για την εργασία γραφείου. Όλα αυτά, σύγχρονα, εύκολα, χωρίς την παραμικρή απώλεια χρόνου.

AutoHeight: Αυτόματη Μέτρηση Ύψους Οργάνου
Ο Leica TS10 διαθέτει μια πρωτοποριακή λειτουργία• την αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου – AutoHeight. Η συναρπαστική αυτή λειτουργία απαλλάσσει τους χρήστες από την αναπόφευκτη, χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού πριν από μετρήσεις. Η χρήση της λειτουργίας AutoHeight εξαλείφει τις πιθανότητες σφαλμάτων κατά την ρύθμιση και μειώνει τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Mobile Connectivity
Άλλη μια λειτουργία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών είναι η διασύνδεση mobile. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου ενθαρρύνει την ανταλλαγή δεδομένων με απλό τρόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Οι συνεργάτες ενημερώνονται, οι διορθώσεις γίνονται άμεσα, τα δεδομένα επεξεργάζονται πολύ πιο γρήγορα.

Leica TS10

Υπηρεσίες
Οι χρήστες επωφελούνται από το άψογο after sales service, τις υπηρεσίες Active Customer Care καθώς και από τη χρήση του portal myWorld όπου κάθε χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ότι αφορά τον εξοπλισμό του. Τέλος, η λειτουργία mySecurity διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας και του εξοπλισμού σας.

Επιλέξτε όργανα κατασκευασμένα να αντέχουν στον χρόνο.
Ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης σε σκληρές συνθήκες (όπως λάσπη, σκόνη, βροχή, ακραίες θερμοκρασίες και κρύο), οι γεωδαιτικοί σταθμοί της σειράς FlexLine εξακολουθούν να λειτουργούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ακρίβειας και αξιοπιστίας.

Download FlexLine AutoHeight Whitepaper

Download TS10 Datasheet

Download Leica Captivate Brochure