Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Trinity F90+

Trinity F90+ plane

eVTOL για επαγγελματίες

Στιβαρό, με έξυπνες λειτουργίες, χρόνο πτήσης 90+ λεπτών,  εμβέλεια χειρισμού έως 7,5km και ένα μεγάλο εύρος επιλογών φορτίου, το Trinity F90+ προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να ολοκληρώσει μια εναέρια χαρτογράφηση. H εύκολη συναρμολόγηση του και βελτιωμένες προδιαγραφές όπως η PPK, τα δεδομένα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας (ADS-B) και τα φώτα για αποφυγή σύγκρουσης σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη τιμή του, καθιστούν το Trinity 90+ την πιο ελκυστική λύση της αγοράς στην κατηγορία του.

100km εμβέλεια πτήσης
7,5km εμβέλεια απομακρυσμένου ελέγχου
90+ λεπτά χρόνος πτήσης

Mission Progress

Το λογισμικό QBase3D είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τους χρήστες ώστε να σχεδιάζουν και να εκτελούν αποτελεσματικές πτήσεις. Οι πληροφορίες που μπορούν να αντλήσουν οι χρήστες κατά τη διάρκεια της πτήσης σε πραγματικό χρόνο – υψόμετρο, ταχύτητα, κατεύθυνση, κατάσταση μπαταρίας, δεδομένα – βοηθούν για να ολοκληρωθεί το έργο με απόλυτη επιτυχία.
Qbase – mission progress
Σχεδιασμός πτήσης σε 3D για μεγαλύτερη ασφάλεια
Η δυνατότητα 3D προβολής αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον καλύτερο σχεδιασμό πτήσεων αλλά και τον αποτελεσματικότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης τους.
Ένα λογισμικό – Πολλές εφαρμογές!
Το λογισμικό QBase 3D καλύπτει τις ανάγκες κάθε εφαρμογής  επιτρέποντας στους χρήστες, όποια κι αν είναι η ειδικότητα τους – επιθεωρητές, αγρότες, επιστήμονες, ανθρακωρύχοι, πολιτικοί μηχανικοί, γεωλόγοι – να επικεντρωθούν στην εφαρμογή τους, εστιάζοντας μόνο στην ολοκλήρωση της πτήσης!
Ολοκλήρωση πτήσης απλά & γρήγορα!
Χάρη στο QBase 3D, τα στάδια από τον προγραμματισμό έως την ολοκλήρωση της πτήσης απλοποιούνται και ολοκληρώνονται με έξυπνο τρόπο εξαλείφοντας τις πιθανότητες λάθους.
Μείνετε ενημερωμένοι!

ibase

Το λογισμικό QBase 3D αναβαθμίζεται συνεχώς ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση κάθε στιγμή που χρησιμοποιείται PPK (Quantum-PPK iBase).
Σας επιτρέπει να μειώσετε τα τυπικά σφάλματα των μερικών μέτρων της γεωαναφοράς GNSS στα 2 – 5 cm μέσω βοηθητικής συλλογής δεδομένων GNSS κατά την πτήση. Μεγαλύτερη ακρίβεια με δραματικά μειωμένο επιπλέον κόστος!

Trinity payload

Υψηλή ποιότητα εικόνας – Payload options

Οι συνδυασμοί φορτίων που μπορεί να επιλέξει κανείς αγγίζουν τα 42 MP. Οι επιλογές συμπληρώνονται με τις πολυφασματικές κάμερες Micasense, συμπεριλαμβανομένης και της Altum η οποία περιλαμβάνει και θερμικό αισθητήρα.