Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica TS07

Leica TS07

Ο γεωδαιτικός σταθμός Leica Flexline TS07, με ανανεωμένο design και νέες λειτουργίες είναι το ιδανικό όργανο για την καθημερινή εργασία ενός μηχανικού. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του ακολουθεί τα πρότυπα όλων των οργάνων της Leica Geosystems AG, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές ως προς την αντοχή, την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά είναι η πρωτοποριακή λειτουργία AutoHeight (αυτόματη ρύθμιση ύψους οργάνου) και η διασύνδεση με έξυπνες συσκευές (smarphones).

Λογισμικό Leica FlexField
Έγχρωμη οθόνη αφής 3.5 inch
Ακρίβειες 1’’ έως 7’’
Τηλεσόπιο FineFocus
R500 / R1000 EDM
USB host, USB device, RS232, SD card
Windows EC7
IP66
WLAN, Bluetooth
Mobile δισύνδεση (GSM / GPRS / UMTS / LTE) (προαιρετικό)
Προαιρετική επιλογή της λειτουργίας AutoHeight (διαθέσιμη μόνο κατά την αγορά)
AutoHeight: Αυτόματη Μέτρηση Ύψους Οργάνου

Leica TS07

Ο Leica TS07 διαθέτει μια πρωτοποριακή λειτουργία, την αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου –  AutoHeight.
Η συναρπαστική αυτή λειτουργία απαλλάσσει τους χρήστες από την αναπόφευκτη, χειροκίνητη ρύθμιση του υψομέτρου κατά τη διάρκεια σεταρίσματος του γεωδαιτικού σταθμού πριν από μετρήσεις. Η χρήση της λειτουργίας AutoHeight εξαλείφει τις πιθανότητες σφαλμάτων κατά την ρύθμιση και μειώνει τον χρόνο παραμονής στο πεδίο.

Λογισμικό
Ο TS07 ενσωματώνει το λογισμικό πεδίου Leica FlexField. Οι χρήστες μπορούν άνετα να περιηγηθούν στο οικείο περιβάλλον διαχείρισης, να επωφεληθούν από τις έξυπνες ροές, τα κατανοητά γραφικά και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για γρήγορη λειτουργία. Όλα σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών στο πεδίο.

Sketchpad
Με τη χρήση της εφαρμογής SketchPad που ενσωματώνει ο Leica Flexline TS07 μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις στην οθόνη του οργάνου, να τις συνδέετε με τις μετρήσεις σας και να τις εξάγετε ως εικόνες προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα της εργασίας σας.

Υπηρεσίες
Οι χρήστες επωφελούνται από το άψογο after sales service, τις υπηρεσίες Active Customer Care καθώς και από τη χρήση του portal myWorld όπου κάθε χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ότι αφορά τον εξοπλισμό του. Τέλος, η λειτουργία mySecurity διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας και του εξοπλισμού σας.

Leica TS07

Επιλέξτε όργανα κατασκευασμένα να αντέχουν στον χρόνο.
Ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης σε σκληρές συνθήκες (όπως λάσπη, σκόνη, βροχή, ακραίες θερμοκρασίες και κρύο), οι γεωδαιτικοί σταθμοί της σειράς FlexLine εξακολουθούν να λειτουργούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ακρίβειας και αξιοπιστίας.

Download FlexLine AutoHeight Whitepaper
Download TS07 Datasheet