Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica GS18

Leica GS18

Ένας και μοναδικός.
Ο Leica GS18T ανήκει στη σειρά «έξυπνων» οργάνων της Leica Geosystems AG. Είναι ο πρώτος δέκτης στον κόσμο με αισθητήρα κλίσης που δεν χρειάζεται καλιμπράρισμα και δεν επηρεάζεται από μαγνητικά πεδία. Καθώς δεν χρειάζεται πλέον να προσπαθείτε να ευθυγραμμίσετε την αεροστάθμη, χάρη στην μοναδική καινοτομία της Leica Geosystems AG, μπορείτε να εστιάζετε στην εργασία σας και να μετράτε οποιοδήποτε σημείο γρηγορότερα και ευκολότερα.

Leica GS18

Επιπρόσθετα, τα αποτελέσματα σας είναι εγγυημένα ακόμα και όταν μετράτε κοντά σε μεταλλικά αντικείμενα ή υποδομές που άλλοτε θα επηρέαζαν τις μετρήσεις σας.
Διαθέτει εξαιρετικές τεχνολογίες όπως οι RTKplus και SmartLink και προσφέρει στον χρήστη όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού Leica Captivate αφού πλέον η «τρισδιάστατη» εμπειρία μεταφέρεται εύκολα από τον γεωδαιτικό σταθμό στη ροή εργασίας του GNSS δέκτη. Επιπλέον, με την χρήση του έξυπνα σχεδιασμένου χειριστηρίου CS20 και της ταμπλέτας CS35 αλλάζει εντελώς η οπτική της εργασίας στο πεδίο.

Η καινοτομία, δεν σταματά εδώ!
Όπως ο Leica Viva GS16 έτσι και ο Leica GS18Τ είναι σχεδιασμένος για να συνδυάζει με τον βέλτιστο τρόπο τα σήματα των δορυφόρων ώστε να είναι εφικτή η εργασία με την επιθυμητή ακρίβεια ακόμα και όταν το σήμα είναι αδύναμο ή ανύπαρκτο όπως, συχνά, συμβαίνει σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές. Είναι έτοιμος να λειτουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε αλλαγές όπως εκείνες στους δορυφορικούς σχηματισμούς οι οποίοι αυξάνονται και αλλάζουν διαρκώς. Πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπατε την τεχνολογία GNSS.

Τεχνολογία RTKplus
Ενισχυμένη, με μεγαλύτερη ευαισθησία για επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων, η τεχνολογία RTK plus αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στις μετρήσεις πεδίου.

Τεχνολογία SmartLink
Συνεχίστε να εργάζεστε εκεί όπου οι άλλοι σταματούν.
Εργαστείτε με ακρίβεια εκατοστού όπου και αν βρίσκεστε ακόμα και στις δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές.
Αδιάλειπτη εργασία ακόμα και χωρίς χρήση σταθμού βάσης ή σύνδεσης σε δίκτυο.

SmartLink Fill: λήψη δεδομένων διόρθωσης θέσης με ακρίβεια <3cm όταν χαθεί η σύνδεση με τον σταθμό βάσης ή το δίκτυο, για χρονικό διάστημα περίπου 10 λεπτών, μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Οι επιλύσεις μπορούν να διατηρηθούν με μεγαλύτερη αξιοπιστία και με λιγότερες διακοπές στην εργασία ακόμη και σε περιοχές με κακή κάλυψη.

SmartLink: ΜΟΝΑΔΙΚΟ! λήψη δεδομένων διόρθωσης θέσης με ακρίβεια <5cm για απεριόριστο χρονικό διάστημα στην περίπτωση έλλειψης σύνδεσης με τον σταθμό βάσης ή το δίκτυο.

Τεχνολογία SmartCheck
Αυτόματος, συνεχής έλεγχος της ποιότητας της θέσης σας για απόλυτη ακρίβεια μετρήσεων.

Σχεδιασμένος για εργασία σε απαιτητικά περιβάλλοντα
Στιβαρός και ανθεκτικός – IP68
Εργονομικός και ελαφρύς
Λειτουργία -40◦C – +65◦C

GS18

Leica Captivate Experience
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μια νέα οπτική στον τρόπο που αντιλαμβάνεται, συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα της εργασίας του. Οι χρήστες, μπορούν, πλέον, να έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του λογισμικού από τη χρήση του γεωδαιτικού σταθμού (απλό ή multistation) όπως εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του λογισμικού στην ροή εργασίας του δέκτη GNSS.
Οι πολύπλοκοι και χρονοβόροι υπολογισμοί ανήκουν πια στο παρελθόν χάρη στην δια-λειτουργικότητα μεταξύ των διαφορετικών οργάνων (γεωδαιτικός σταθμός, multistation, δέκτης GPS GNSS). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα στα δεδομένα της εργασίας τους, να ανασύρουν 3D σχέδια και να συλλέξουν νέα δεδομένα τα οποία χρειάζονται για την εργασία γραφείου. Όλα αυτά, σύγχρονα, εύκολα, χωρίς την παραμικρή απώλεια χρόνου.

Η δύναμη του λογισμικού Leica Infinity
Μπορεί το λογισμικό Leica Captivate να προσφέρει σε κάθε χρήστη μια μοναδική εμπειρία στην εργασία πεδίου και να εκτοξεύει την απόδοση στο μέγιστο ωστόσο, οι δυνατότητες του λογισμικού Leica Infinity είναι αυτές που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλη την πληροφορία που συλλέχθηκε στο πεδίο για να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στο γραφείο. Η άψογη συνεργασία των δύο λογισμικών εγγυάται μέγιστη παραγωγικότητα!

Σύγχρονες συσκευές, έξυπνη διαχείριση
Η χρήση των εργονομικών και έξυπνων συσκευών όπως το χειριστήριο CS20 ή η ταμπλέτα CS35 σας καθιστά πιο ευέλικτο από ποτέ αφού μπορείτε να διαχειριστείτε επαρκώς κάθε εργασία με την ευκολία που θα είχατε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Διαβάστε εδώ για την Εύφημο μνεία που έλαβε το χειριστήριο CS20 στην διάρκεια απονομής των RED DOT AWARDS.
Πακέτα υποστήριξης: Εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.
Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας, ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας, διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.

Download GS18 Brochure
Download GS18 Datasheet