Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica GG04 plus

Leica GG04

Ευελιξία σε όλο της το μεγαλείο. Χωρίς υπερβολές.

Η συλλογή υψηλής ακρίβειας δεδομένων στο κινητό ή στην ταμπλέτα σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Η κεραία Leica Zeno GG04 plus είναι συμπαγής και ελαφριά (μόλις 800gr) και ενσωματώνει νέες τεχνολογίες ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μοντέλα της σειράς Leica Zeno καθώς και ένα μεγάλο εύρος κινητών συσκευών – Android / Apple /Windows για λήψη υψηλής ακρίβειας δεδομένων.

Η στιβαρή αλλά ευέλικτη και εύκολη στην χρήση κεραία GG04 plus, χρησιμοποιεί τεχνολογίες RTK και Precise Point Positioning (PPP). Έτσι, η συλλογή δεδομένων υψηλής ακρίβειας είναι εφικτή ακόμα και σε «δύσκολες» περιοχές χωρίς τη χρήση δικτύου.

Επιλέξτε για χειριστήριο, οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή!
Η χρήση του Zeno GG04 είναι πιο εύκολη και πιο απλή από ποτέ. Μετατρέψτε το κινητό ή την ταμπλέτα σας (Android / Windows) σε ένα έξυπνο χειριστήριο απ’ όπου μπορείτε εύκολα να συλλέξετε και να διαχειριστείτε τα δεδομένα σας με τη βοήθεια ευέλικτων εφαρμογών (app)!

Precise point Positioning (PPP) – Εργαστείτε με ή χωρίς δίκτυο!
Η χρήση της τεχνολογίας PPP επιτρέπει στον δέκτη GG04 plus να επιτύχει υψηλή ακρίβεια χωρίς τη χρήση δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Η διόρθωση και επεξεργασία των δεδομένων γίνεται αυτόματα στον δέκτη και τα δεδομένα εμφανίζονται στην συσκευή σας (κινητό ή ταμπλέτα). Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου ενώ σας δίνει την ακρίβεια που χρειάζεστε.

Συλλογή υψηλής ακρίβειας δεδομένων χωρίς σύνδεση ίντερνετ
Διαθέσιμο οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή
Εξαλείφει την ανάγκη μετεπεξεργασίας δεδομένων
Ευελιξία και ακρίβεια για όλες τις απαιτήσεις!

Ο δέκτης GG04 plus προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής προσφέροντας την απαιτούμενη, για την εκάστοτε εφαρμογή, ακρίβεια.

SBAS L1 <90cm
Spot Lite, PPP* (Multi-frequency) <60cm μετά από 7 λεπτά σύνδεσης
DGNSS, L1 <40cm
Spot Prime, PPP* (Multi frequency) <10cm μετά από 30 λεπτά σύνδεσης
RTK multi frequency <1cm
*επιλογές (options)

Εργαστείτε με όποιο λογισμικό επιθυμείτε!
Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι ανάγκες ή οι προτιμήσεις σας, ο δέκτης Zeno GG04 σας δίνει την ευχέρεια επιλογών. Εργαστείτε με χρήση λογισμικών/εφαρμογών όπως Esri apps, Leica Zeno Mobile, Zeno Field ArcPAD OEM s και άλλα δημοφιλή λογισμικά άλλων κατασκευαστών.  Η επίτευξη μέγιστης ακρίβειας δεν απαιτεί καμιά επιπλέον προσπάθεια! Επιπλέον, η χρήση του ArcGIS Online επιτρέπει την πρόσβαση κάθε ενδιαφερόμενου μέλους της ομάδας σας στα δεδομένα που έχετε συλλέξει με αποτέλεσμα τον καλύτερο συντονισμό της ομάδας και την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Leica GG04

Για κάθε εφαρμογή, κυριολεκτικά!
Η ευχρηστία του GG04 τον καθιστά ιδανική επιλογή για όλους τους χρήστες, ακόμα και αν δεν έχουν πρότερη εμπειρία συλλογής δεδομένων στο πεδίο ή υπόβαθρο τοπογράφου μηχανικού. Όλοι, ανεξαιρέτως, μπορούν να ολοκληρώσουν εφαρμογές συλλογής δεδομένων πεδίου: τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, υπάλληλοι των Δήμων, αρχαιολόγοι, υπάλληλοι τροχαίας, ασφαλιστικοί πραγματογνώμονες, επιθεωρητές αεροδρομίων, μηχανικοί περιβάλλοντος, δασολόγοι, κ.α.

Κατασκευή που αντέχει στον χρόνο!
Ο GG04 είναι συμπαγής αλλά εξαιρετικά ελαφρύς, ζυγίζει μόλις 800gr

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στειλεό ή backpack
Διαθέτει IP68
Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
Συμβατότητα με λογισμικά Leica Geosystems
Zeno Mobile
Zeno Field, Zeno Connect
Zeno Office
MobileMatriX

Download GG04 plus Brochure
Download GG04 plus Datasheet