Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica TS13

Leica TS13

Ευελιξία στο έπακρο. Αναβάθμιση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ο ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός Leica TS13 είναι μια ευέλικτη λύση, ιδανική επιλογή για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα όργανο που μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές τους ανάγκες και προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες.

Ο Leica TS13, ενσωματώνει την τεχνολογία Αυτόματης Αναγνώρισης Στόχου (ATR) ενώ προαιρετικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την λειτουργία επιταχυμένης εύρεσης στόχων (SpeedSearch) και άμεσο «κλείδωμα» σε αυτούς για μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια εκτέλεσης των μετρήσεων στο πεδίο.

Leica TS13

Leica Captivate: Εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων
Το λογισμικό Leica Captivate προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής (CS20), οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε διαφορετικά projects, να επιλέξουν ποικίλες εφαρμογές – εξατομικευμένες ή όχι – και να διαχειριστούν ποικιλοτρόπως τα δεδομένα και τις εργασίες τους. Εκπληκτικά γραφικά, εύκολη διαχείριση, δυνατότητες εξατομίκευσης και οργάνωσης κατά τον επιθυμητό τρόπο εργασίας, δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων 3D, άμεση σύνδεση εικόνων σε κάθε εργασία κλπ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του εν λόγω λογισμικού

Leica Infinity: Απεριόριστες δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων
Η μεταφορά των δεδομένων από το πεδίο στο γραφείο και η διαχείριση τους απλά, εύκολα και σε ενιαία μορφή γίνεται αβίαστα με τη χρήση του λογισμικού Leica Infinity. Το Leica Infinity σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες διαχείρισης δεδομένων πολλαπλών μορφών. Πρόκειται για μια έξυπνα σχεδιασμένη πλατφόρμα, με απλές διαδικασίες και απεριόριστες δυνατότητες. Μια λύση που προσφέρει ευελιξία, γρήγορα και καλύτερα αποτελέσματα.

Πακέτα υποστήριξης: είμαστε κοντά σας!
Τα πακέτα υποστήριξης ACC είναι σχεδιασμένα να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε χρήστη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες υποστήριξης σε κάθε στάδιο της εργασίας σας. Μειώστε δραστικά τις καθυστερήσεις ξεπερνώντας τις δυσκολίες στο πεδίο με τη βοήθεια του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μας. Ολοκληρώστε την εργασία σας ακολουθώντας την καλύτερη μεθοδολογία που μπορούν να σας προτείνουν τα έμπειρα στελέχη μας. Διατηρείστε την αξία του εξοπλισμού σας επιλέγοντας το πιστοποιημένο εργαστήριο SERVICE που διαθέτουμε.

Download TS13 Datasheet