Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Leica TS03

Leica TS03

Ο γεωδαιτικός σταθμός Leica Flexline TS03 ανήκει στην ανασχεδιασμένη σειρά γεωδαιτικών σταθμών Flexline.
Με εργονομικό και μοντέρνο design όπως επιτάσσει η τάση της εποχής, λογισμικό πεδίου και λειτουργίες που διευκολύνουν τους χρήστες κατά τη διάρκεια μετρήσεων, ο TS03 είναι ένα στιβαρό όργανο, κατασκευασμένο  για εργασία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες με ακρίβεια και αξιοπιστία 100%.

Leica TS03

Λογισμικό Leica FlexField
Ασπρόμαυρη οθόνη 3.5 inch
Ακρίβειες 2’’, 3’’, 5’’
Τηλεσκόπιο FineFocus
R500 EDM
USB host, USB device, RS232, SD card
Windows EC7
IP66

Λογισμικό
Ο TS03 ενσωματώνει το λογισμικό πεδίου Leica FlexField. Οι χρήστες μπορούν άνετα να περιηγηθούν στο οικείο περιβάλλον διαχείρισης, να επωφεληθούν από τις έξυπνες ροές, τα κατανοητά γραφικά και τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά για γρήγορη λειτουργία. Όλα σχεδιασμένα να εξυπηρετούν τις ανάγκες των χρηστών στο πεδίο.

Υπηρεσίες
Οι χρήστες επωφελούνται από το άψογο after sales service, τις υπηρεσίες Active Customer Care καθώς και από τη χρήση του portal myWorld όπου κάθε χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ότι αφορά τον εξοπλισμό του. Τέλος, η λειτουργία mySecurity διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας και του εξοπλισμού σας.

Επιλέξτε όργανα κατασκευασμένα να αντέχουν στον χρόνο.
Ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης σε σκληρές συνθήκες (όπως λάσπη, σκόνη, βροχή, ακραίες θερμοκρασίες και κρύο), οι γεωδαιτικοί σταθμοί της σειράς FlexLine εξακολουθούν να λειτουργούν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ακρίβειας και αξιοπιστίας.